Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Trabzon Ekmeği Miksi
Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
20 Kg Kağıt Torba
Oranlar
Reynem Trabzon Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi
Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı
Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon
Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme
İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g-1120g
Ön Şekillendirme
Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon
28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme
Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi
Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir.
- Standart ve Sağlıklı Ürün
- Kullanım Kolaylığı
- Yüksek Su Kaldırma Oranı
- İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
- Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
- Bağırsaklara yararlıdır.
- Kalori ihtiyacını giderir.
- E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.