Tam Buğday Unu, Çavdar Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Köy Ekmeği Premiksi
Reynem Köy Ekmeği Premiksi, %50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Köy Ekmeği Premiksi + %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
15 Kg Kağıt Torba
Oranlar
Reynem Köy Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg
Yoğrulma Süresi
Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı
Hamur Sıcaklığı 23-25 0C
Ön Fermantasyon
Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme
İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme
Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon
28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme
Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi
Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
- Standart ve Sağlıklı Ürün
- Kullanım Kolaylığı
- Yüksek Su Kaldırma Oranı
- İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
- Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
- Metabolizmayı hızlandırır
- Sindirimi kolaylaştırır
- Kalp ve damar sağlığını korur
- Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
- Kan üretimini destekler
- Vücutta yağlanmayı önler
- Kan şekerini dengeler