69 sonuçtan 49-64 arası gösteriliyor

Siyez Unu 5Kg

Siyez Unu , Gluten İçerir

İsteğe bağlı

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C)  muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.

5 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
  • Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
  • Karbonhidrat değeri düşüktür .
  • Protein oranı oldukça yüksektir.

Tahıllı Ekmek Miksi 1Kg

Buğday Unu, Çavdar Ezmesi, Yulaf Ezmesi, Buğday Ezmesi, Keten Tohumu, Ayçekirdek İçi, Çörek Otu, Susam, Mısır İrmiği, Koyu Renkli Malt Unu , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)

Reynem Tam Tahıllı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

1 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Kan şekerinizi düzene sokar
  • Lif kaynağı olduğundan sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını sağlar.
  • Kandaki kolesterolü düzene kavuşturur.
  • Kabızlık sorunları için en ideal ekmek tam tahıllı buğday ekmeği olarak tavsiye edilir.
  • Yüksek tansiyona engel olur.
  • İçerdiği vitaminler sayesinde enerjinizi yüksek seviyede tutar.
  • Vücut direncinizi güçlendirir.
  • Tiroid hastalarının gönül rahatlığıyla tercih edeceği ekmektir.

Tahıllı Ekmek Miksi 5Kg

Buğday Unu, Çavdar Ezmesi, Yulaf Ezmesi, Buğday Ezmesi, Keten Tohumu, Ayçekirdek İçi, Çörek Otu, Susam, Mısır İrmiği, Koyu Renkli Malt Unu , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)

Reynem Tam Tahıllı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

5 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Kan şekerinizi düzene sokar
  • Lif kaynağı olduğundan sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını sağlar.
  • Kandaki kolesterolü düzene kavuşturur.
  • Kabızlık sorunları için en ideal ekmek tam tahıllı buğday ekmeği olarak tavsiye edilir.
  • Yüksek tansiyona engel olur.
  • İçerdiği vitaminler sayesinde enerjinizi yüksek seviyede tutar.
  • Vücut direncinizi güçlendirir.
  • Tiroid hastalarının gönül rahatlığıyla tercih edeceği ekmektir.

Tam Buğday Ekmeği Miksi 1Kg

Tam Buğday Unu (en az %60) , Malt Unu, Un İşlem Maddeleri (Enzimler)

Reynem Tam Buğday Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Tam Buğday Miksi % 100 20 Kg
Su % 50-60 10-12 Kg
Maya % 3-4 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C0

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget yada yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 C0 de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin

Tam Buğday Ekmeği Miksi 5Kg

Tam Buğday Unu (en az %60) , Malt Unu, Un İşlem Maddeleri (Enzimler)

Reynem Tam Buğday Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Tam Buğday Miksi % 100 20 Kg
Su % 50-60 10-12 Kg
Maya % 3-4 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C0

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget yada yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 C0 de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin

Tam Buğday Unu 1Kg

Tam Buğday Unu , Gluten İçerir

İsteğe bağlı

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C)  muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.

1 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Tam buğday unu, rafine beyaz unların aksine buğdayın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının unun içerisinde kalmasını sağlar.
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
  • Kan üretimini destekler
  • Vücutta yağlanmayı önler
  • Kan şekerini dengeler

Tam Buğday Unu 5Kg

Tam Buğday Unu , Gluten İçerir

İsteğe bağlı

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C)  muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.

5 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Tam buğday unu, rafine beyaz unların aksine buğdayın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının unun içerisinde kalmasını sağlar.
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
  • Kan üretimini destekler
  • Vücutta yağlanmayı önler
  • Kan şekerini dengeler

Tarhanalı Ekmek Miksi 1Kg

Tam Buğday Unu , Buğday Unu , Tarhana Unu, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir

Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C)  muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

1 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Kemik sağlığınızı korumanıza yardımcı olur.
  • B Vitamini , Mineraller ve Serbest Aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
  • B1,B2 ve A vitaminleri sayesinde uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.

Tarhanalı Ekmek Miksi 5Kg

Tam Buğday Unu , Buğday Unu , Tarhana Unu, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir

Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C)  muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

5 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Kemik sağlığınızı korumanıza yardımcı olur.
  • B Vitamini , Mineraller ve Serbest Aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
  • B1,B2 ve A vitaminleri sayesinde uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.

Trabzon Ekmeği Miksi 1Kg

Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir

Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C)  muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin  ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

1 Kg Paket

  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Bağırsaklara yararlıdır.
  • Kalori ihtiyacını giderir.
  • E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.