69 sonuçtan 1-16 arası gösteriliyor
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
Buğday Kepeği, Glüten içerir.
Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %30) , Malt Unu , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Çavdar Unu , Gluten İçerir
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Buğday Unu, Zerdeçal, Zencefil, Mahlep, Tarçın, Süt Tozu, Şeker, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Çörek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
İçerisinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir.
İçerisinde bulunan zencefil sayesinde, mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkili olmasının yanı sıra, mide ve bağırsaklardaki gazı sökülmesine yardımcı olur.. Diareyi (ishal) önler ve bağırsak bozukluklarını giderilmesine yardımcı olur
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
5 Kg Koli (100 Gr x 50 Adet)
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
5 Kg Koli (100gr x 50 Adet)
50 kg una 1 kaşık ( 20gr)
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
50 kg una 1 kaşık ( 20gr)
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.