Devamını oku Ayçekirdeği İçi İçindekiler Ayçekirdeği içi Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku Baklavalık – Böreklik Un 1Kg İçindekiler Beyaz Un, Glüten içerir. Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak. Ambalaj 1 Kg Paket Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır. Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır. Karbonhidrat değeri düşüktür . Protein oranı oldukça yüksektir.
Devamını oku Beyaz Haşhaş İçindekiler Beyaz Haşhaş Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku Buğday Kepeği 1Kg İçindekiler Buğday Kepeği, Glüten içerir. Kullanım Şekli Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 60 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır. Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır. Karbonhidrat değeri düşüktür . Protein oranı oldukça yüksektir.
Devamını oku Çavdar Ekmeği Miksi 1Kg İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %30) , Malt Unu , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) Kullanım Şekli Reynem Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 1 Kg Paket Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler.
Devamını oku Çavdar Unu 1kg İçindekiler Çavdar Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak. Ambalaj 1 Kg Paket Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler.
Devamını oku Çörek Miksi 1Kg İçindekiler Buğday Unu, Zerdeçal, Zencefil, Mahlep, Tarçın, Süt Tozu, Şeker, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Çörek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 1 Kg Paket Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin İçerisinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir. İçerisinde bulunan zencefil sayesinde, mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkili olmasının yanı sıra, mide ve bağırsaklardaki gazı sökülmesine yardımcı olur.. Diareyi (ishal) önler ve bağırsak bozukluklarını giderilmesine yardımcı olur
Devamını oku Çörek Otu İçindekiler Çörek Otu Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku EMEKS 10 Gr İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Kutu
Devamını oku EMEKS 100 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Koli (100 Gr x 50 Adet)
Devamını oku EMEKS 100 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Koli (100gr x 50 Adet)
Devamını oku EMEKS 20 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 1 kaşık ( 20gr) Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku EMEKS 20 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 1 kaşık ( 20gr) Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku EMEKS 20 Kg Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 0,5 kg Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba
Devamını oku EMEKS 200 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Kova
Devamını oku EMEKS 50 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Koli