Gösterilen sonuç sayısı: 3
Buğday Kepeği, Glüten içerir.
Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.