Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Arpa unu, rafine arpa unların aksine arpanın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının arpa ununun içerisinde kalmasını sağlar.
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Karabuğday, kolin bileşeni sayesinde tam bir karaciğer dostudur. Böylece karaciğer yağlanmasının azalmasına yardımcı olur.
Karabuğdayın içerisinde bulunan B1, B3, B5 VE B9 vitaminleri sayesinde sağlıklı bir cilt ve güçlü saçların oluşmasını sağlar. İçindeki rutin maddesi sayesinde kırışıkları önler. Keratin, tırnak ve saçların temel bileşenidir. Karabuğday, keratin üretimi için gerekli amino asitleri içerir. Saçların kolay uzamasını sağlar.
Karabuğday düşük yağ oranıyla bilinir. İçerisinde bulunan yüksek lif sayesinde uzun süre tok tutar. Çorbalarda, salatalarda ve yemeklerde kullanılarak kolayca kilo verilebilir.
Magnezyum, demir, fosfor ve potasyum yönünden çok zengin olan karabuğday, kansızlığa da iyi gelir.
İçerisindeki potasyum oranı oldukça yüksek olan karabuğday tansiyonu dengeler.
Karabuğday, glisemik indeksi düşük besinler arasında yer alır. Kan şeker seviyesini yavaş yavaş düşürerek kontrol altına alır.
Karabuğdayın protein değeri oldukça yüksektir. Et yerine yiyebileceğiniz besinlerden biri olan karabuğday, aynı zamanda lif oranı çok yüksek olduğu için sindirimi de çok kolaydır. Böylece sindirim hastalıklarına da iyi gelir.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Tam buğday unu, rafine beyaz unların aksine buğdayın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının unun içerisinde kalmasını sağlar.
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.