59 sonuçtan 49-59 arası gösteriliyor
Tam Buğday Unu , Gluten İçerir
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Tam buğday unu, rafine beyaz unların aksine buğdayın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının unun içerisinde kalmasını sağlar.
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Tam Buğday Unu , Buğday Unu , Tarhana Unu, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kemik sağlığınızı korumanıza yardımcı olur.
B Vitamini , Mineraller ve Serbest Aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
B1,B2 ve A vitaminleri sayesinde uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.
Tam Buğday Unu , Buğday Unu , Tarhana Unu, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kemik sağlığınızı korumanıza yardımcı olur.
B Vitamini , Mineraller ve Serbest Aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
B1,B2 ve A vitaminleri sayesinde uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.
Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Bağırsaklara yararlıdır.
Kalori ihtiyacını giderir.
E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Bağırsaklara yararlıdır.
Kalori ihtiyacını giderir.
E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Yulaf Unu , Gluten İçerir
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.
Yulaf Unu , Gluten İçerir
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Bütün tüketici ürünlerinde yazacak.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.
Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Yulaflı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.
Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Yulaflı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra paketin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.