Devamını oku Trabzon Ekmeği Miksi İçindekiler Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Trabzon Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g-1120g Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Bağırsaklara yararlıdır. Kalori ihtiyacını giderir. E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
Devamını oku Yulaf Ezmesi İçindekiler Yulaf Ezmesi Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku Yulaf Kepeği İçindekiler Yulaf Kepeği Kullanım Şekli İsteğe Balı. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Çuval
Devamını oku Yulaf Unu İçindekiler Yulaf Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlar Reynem Yulaf Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g-480g Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler. Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır. Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur. Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar. Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır. Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.
Devamını oku Yulaflı Ekmek Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Yulaflı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Yulaflı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler. Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır. Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur. Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar. Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır. Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.
Devamını oku Yulaflı Ekmek Premiksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi + %50 Buğday Unu. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlar Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi % 50 - 15 Kg Buğday Unu %50 - 15 Kg Su % 50-60 / 15-18 Kg Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 0C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler. Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır. Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur. Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar. Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır. Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.