54 sonuçtan 49-54 arası gösteriliyor

Trabzon Ekmeği Miksi

Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir

Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Trabzon Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g-1120g

Ön Şekillendirme

Yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Bağırsaklara yararlıdır.
  • Kalori ihtiyacını giderir.
  • E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.

 

Yulaf Unu

Yulaf Unu , Gluten İçerir

İsteğe bağlı

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

25 Kg Çuval Torba

Oranlar

Reynem Yulaf Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.)
Su % 50-60 12-15 Kg
Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g-480g

Ön Şekillendirme

Baget ya da yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
  • Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
  • Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
  • Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
  • Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
  • Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.

 

 

Yulaflı Ekmek Miksi

Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.

Reynem Yulaflı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.   

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Yulaflı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget ya da yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
  • Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
  • Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
  • Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
  • Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
  • Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.

 

Yulaflı Ekmek Premiksi

Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.

Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi + %50 Buğday Unu.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

15 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi % 50 - 15 Kg

Buğday Unu %50 - 15 Kg

Su % 50-60 / 15-18 Kg

Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı

Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 0C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget yada yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
  • Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
  • Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
  • Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
  • Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
  • Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.