54 sonuçtan 17-32 arası gösteriliyor
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
150kg una 1 Paket – 150kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Çölyak hastalarına özel olarak hazırlanmıştır.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
B1 B2 ve B6 vitaminleri içerir.
Demir Kalsiyum Çinko mineralleri içerir.
Her çeşit hamur işinde kullanıma uygundur.
Buğday Unu, Tam Buğday Unu, Mısır Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Gold Ekmek Miksi, kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Gold Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g
Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Çiğ Kara Buğday Unu , Eser Miktarda Gluten İçerebilir.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Kara Buğday Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.)
Su % 50-60 12-15 Kg
Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Karabuğday, kolin bileşeni sayesinde tam bir karaciğer dostudur. Böylece karaciğer yağlanmasının azalmasına yardımcı olur.
Karabuğdayın içerisinde bulunan B1, B3, B5 VE B9 vitaminleri sayesinde sağlıklı bir cilt ve güçlü saçların oluşmasını sağlar. İçindeki rutin maddesi sayesinde kırışıkları önler. Keratin, tırnak ve saçların temel bileşenidir. Karabuğday, keratin üretimi için gerekli amino asitleri içerir. Saçların kolay uzamasını sağlar.
Karabuğday düşük yağ oranıyla bilinir. İçerisinde bulunan yüksek lif sayesinde uzun süre tok tutar. Çorbalarda, salatalarda ve yemeklerde kullanılarak kolayca kilo verilebilir.
Magnezyum, demir, fosfor ve potasyum yönünden çok zengin olan karabuğday, kansızlığa da iyi gelir.
İçerisindeki potasyum oranı oldukça yüksek olan karabuğday tansiyonu dengeler.
Karabuğday, glisemik indeksi düşük besinler arasında yer alır. Kan şeker seviyesini yavaş yavaş düşürerek kontrol altına alır.
Karabuğdayın protein değeri oldukça yüksektir. Et yerine yiyebileceğiniz besinlerden biri olan karabuğday, aynı zamanda lif oranı çok yüksek olduğu için sindirimi de çok kolaydır. Böylece sindirim hastalıklarına da iyi gelir.
Tam Buğday Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) , Gluten İçerir
Reynem Kepekli Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Kepekli Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Tam Buğday Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Kepekli Ekmek Premiksi,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Kepekli Ekmek Premiksi, %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Kepekli Ekmek Premiksi, % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
Tam Buğday Unu, Çavdar Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Köy Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Köy Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Tam Buğday Unu, Çavdar Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Köy Ekmeği Premiksi, %50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Köy Ekmeği Premiksi + %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Köy Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Su % 50-60 – 10-12 Kg
Maya % 3-4 – 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 – 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
Tam Buğday Unu, Buğday Unu, Mısır Unu, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Mısır Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Mısır Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0 C de 50-60 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Bağırsaklara yararlıdır.
Kalori ihtiyacını giderir.
Mısır ekmeğinin içeriğinde ciddi oranda lif bulunur.
Mısır ekmeğinde doğal mısır yağı bulunur. Bu sayede kolesterol seviyesi dengelenir.
E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
100 gramlık mısır ekmeğinde ortalama 1 gram lif bulunmaktadır
Tam Buğday Unu, Buğday Unu, Mısır Unu, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Mısır Ekmeği Miksi ,%50 kullanımiçin hazır bir karışımdır. %50 Mısır Ekmeği Premiksi + %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Mısır Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0 C de 50-60 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Bağırsaklara yararlıdır.
Kalori ihtiyacını giderir.
Mısır ekmeğinin içeriğinde ciddi oranda lif bulunur.
Mısır ekmeğinde doğal mısır yağı bulunur. Bu sayede kolesterol seviyesi dengelenir.
E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
100 gramlık mısır ekmeğinde ortalama 1 gram lif bulunmaktadır
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.