Gösterilen sonuç sayısı: 5
Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %60) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Çavdar Ekmek Premiksi , %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Tam Buğday Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Kepekli Ekmek Premiksi,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Kepekli Ekmek Premiksi, %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Kepekli Ekmek Premiksi, % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Tam Buğday Unu, Çavdar Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Köy Ekmeği Premiksi, %50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Köy Ekmeği Premiksi + %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Köy Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Tam Buğday Unu, Buğday Unu, Mısır Unu, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Mısır Ekmeği Miksi ,%50 kullanımiçin hazır bir karışımdır. %50 Mısır Ekmeği Premiksi + %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Mısır Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0 C de 50-60 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Bağırsaklara yararlıdır.
Kalori ihtiyacını giderir.
Mısır ekmeğinin içeriğinde ciddi oranda lif bulunur.
Mısır ekmeğinde doğal mısır yağı bulunur. Bu sayede kolesterol seviyesi dengelenir.
E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
100 gramlık mısır ekmeğinde ortalama 1 gram lif bulunmaktadır
Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi + %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.