Gösterilen sonuç sayısı: 15
Buğday Unu, Çavdar Unu, Kavrulmuş Malt Unu ,Kavrulmuş Koyu Renkli Malt Unu , Çavdar Ekşisi , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %30) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Buğday Unu, Zerdeçal, Zencefil, Mahlep, Tarçın, Süt Tozu, Şeker, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Çörek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Çörek Miksi %100 - 20 Kg
Su %50-60 - 10-12 Kg
Maya %3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz %1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Şeker %10 - 2 Kg
Sıvı Yağ % 6 - 1,2 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C0
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir.
Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 160-180 0Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
İçerisinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir.
İçerisinde bulunan zencefil sayesinde, mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkili olmasının yanı sıra, mide ve bağırsaklardaki gazı sökülmesine yardımcı olur.. Diareyi (ishal) önler ve bağırsak bozukluklarını giderilmesine yardımcı olur
Buğday Unu, Tam Buğday Unu, Mısır Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Gold Ekmek Miksi, kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Gold Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g
Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Tam Buğday Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) , Gluten İçerir
Reynem Kepekli Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Kepekli Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Tam Buğday Unu, Çavdar Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Köy Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Köy Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Tam Buğday Unu, Buğday Unu, Mısır Unu, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Mısır Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Mısır Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0 C de 50-60 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Bağırsaklara yararlıdır.
Kalori ihtiyacını giderir.
Mısır ekmeğinin içeriğinde ciddi oranda lif bulunur.
Mısır ekmeğinde doğal mısır yağı bulunur. Bu sayede kolesterol seviyesi dengelenir.
E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
100 gramlık mısır ekmeğinde ortalama 1 gram lif bulunmaktadır
Buğday Unu, Kurutulmuş Patates Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Patatesli Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Patatesli Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Tam Buğday Unu ,Buğday Unu, Siyah Havuç Tozu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Siyah Havuçlu Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Siyah Havuçlu Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Siyah havuç, yüksek miktarda A, C ve K vitaminleri ile potasyum, çinko, kalsiyum ve magnezyum gibi mineraller içeriyor.
Faydalı vitamin ve mineraller sayesinde ilk olarak bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor, bizi hastalıklardan korumaya yardımcı oluyor.
Midemizin sağlığını korumamıza yardımcı olan siyah havuç, özellikle gastrit, ülser gibi mide asidi kaynaklı sorunların iyileşme sürecine destek oluyor.
Siyah havuç, yüksek oranda besin lifi barındırdığından sağlıklı bir sindirim sistemimiz olmasını yardımcı oluyor.
Gripten tutun da çeşitli kanser türlerine kadar vücudumuzda koruyucu bir etki oluşturmasını yardımcı oluyor.
Güçlü antioksidan özellikleri sayesinde hücrelerimizin temizlenmesini sağlıyor. Bu da cilt sağlığımızı olumlu yönde etkilenmesine yardımcı oluyor.
Daha ışıl ışıl, temiz bir cilt sağlamasının yanı sıra yaşlanma karşıtı bir etki de oluşturarak kırışıklıkların oluşmamasına yardımcı oluyor.
Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Siyez Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 60 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g
Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.
Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
Karbonhidrat değeri düşüktür .
Protein oranı oldukça yüksektir.
Buğday Unu, Çavdar Ezmesi, Yulaf Ezmesi, Buğday Ezmesi, Keten Tohumu, Ayçekirdek İçi, Çörek Otu, Susam, Mısır İrmiği, Koyu Renkli Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Tam Tahıllı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tam Tahıllı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kan şekerinizi düzene sokar
Lif kaynağı olduğundan sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını sağlar.
Kandaki kolesterolü düzene kavuşturur.
Kabızlık sorunları için en ideal ekmek tam tahıllı buğday ekmeği olarak tavsiye edilir.
Yüksek tansiyona engel olur.
İçerdiği vitaminler sayesinde enerjinizi yüksek seviyede tutar.
Vücut direncinizi güçlendirir.
Tiroid hastalarının gönül rahatlığıyla tercih edeceği ekmektir.
Tam Buğday Unu (en az %60) , Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Tam Buğday Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tam Buğday Miksi % 100 20 Kg
Su % 50-60 10-12 Kg
Maya % 3-4 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C0
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 C0 de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Tam Buğday Unu , Buğday Unu , Tarhana Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kemik sağlığınızı korumanıza yardımcı olur.
B Vitamini , Mineraller ve Serbest Aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
B1,B2 ve A vitaminleri sayesinde uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.
Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Trabzon Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g-1120g
Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Bağırsaklara yararlıdır.
Kalori ihtiyacını giderir.
E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir.
Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Yulaflı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Yulaflı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler.
Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır.
Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur.
Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar.
Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır.
Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar.