54 sonuçtan 1-16 arası gösteriliyor

Alman Çavdar Ekmeği Miksi

Buğday Unu, Çavdar Unu, Kavrulmuş Malt Unu ,Kavrulmuş Koyu Renkli Malt Unu , Çavdar Ekşisi , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.

Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
  • Kan üretimini destekler
  • Vücutta yağlanmayı önler
  • Kan şekerini dengeler.

 

Arpa Unu

Arpa Unu , Gluten İçerir

İsteğe bağlı

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

25 Kg Çuval Torba

Oranlar

Reynem Arpa Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.)

Su % 50-60 12-15 Kg

Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg

Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget yada yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Arpa unu, rafine arpa unların aksine arpanın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının arpa ununun içerisinde kalmasını sağlar.
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
  • Kan üretimini destekler
  • Vücutta yağlanmayı önler
  • Kan şekerini dengeler

Çavdar Ekmeği Miksi

Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %30) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)

Reynem Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget ya da yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
  • Kan üretimini destekler
  • Vücutta yağlanmayı önler
  • Kan şekerini dengeler.

 

Çavdar Ekmeği Premiksi

Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %60) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)

Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Çavdar Ekmek Premiksi , %50 Buğday Unu.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

15 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg

Buğday Unu %50 - 15 Kg

Su % 50-60 / 15-18 Kg

Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı

Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 0C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget yada yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
  • Kan üretimini destekler
  • Vücutta yağlanmayı önler
  • Kan şekerini dengeler.

 

Çavdar Unu

Çavdar Unu , Gluten İçerir

İsteğe bağlı

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

25 Kg Çuval Torba

Oranlar

Reynem Çavdar Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.)
Su % 50-60 12-15 Kg
Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı

Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g

Ön Şekillendirme

Baget yada yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Sindirimi kolaylaştırır
  • Kalp ve damar sağlığını korur
  • Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
  • Kan üretimini destekler
  • Vücutta yağlanmayı önler
  • Kan şekerini dengeler.

Çörek Miksi

Buğday Unu, Zerdeçal, Zencefil, Mahlep, Tarçın, Süt Tozu, Şeker,  Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir

Reynem Çörek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Çörek Miksi %100 - 20 Kg
Su %50-60 - 10-12 Kg
Maya %3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz %1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Şeker %10 - 2 Kg
Sıvı Yağ % 6 - 1,2 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C0

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 10-15 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir.

Ön Şekillendirme

Yuvarlak şekil verilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 160-180 0Cde 25-30 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • İçerisinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir.
  • İçerisinde bulunan zencefil sayesinde, mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkili olmasının yanı sıra, mide ve bağırsaklardaki gazı sökülmesine yardımcı olur.. Diareyi (ishal) önler ve bağırsak bozukluklarını giderilmesine yardımcı olur