54 sonuçtan 1-16 arası gösteriliyor
Buğday Unu, Çavdar Unu, Kavrulmuş Malt Unu ,Kavrulmuş Koyu Renkli Malt Unu , Çavdar Ekşisi , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir.
Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Arpa Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.)
Su % 50-60 12-15 Kg
Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Arpa unu, rafine arpa unların aksine arpanın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının arpa ununun içerisinde kalmasını sağlar.
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %30) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0 C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0 Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %60) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Çavdar Ekmek Premiksi , %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 0 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0 C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Çavdar Unu , Gluten İçerir
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Çavdar Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.)
Su % 50-60 12-15 Kg
Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg
Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g
Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
Metabolizmayı hızlandırır
Sindirimi kolaylaştırır
Kalp ve damar sağlığını korur
Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
Kan üretimini destekler
Vücutta yağlanmayı önler
Kan şekerini dengeler.
Buğday Unu, Zerdeçal, Zencefil, Mahlep, Tarçın, Süt Tozu, Şeker, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir
Reynem Çörek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Oranlar Reynem Çörek Miksi %100 - 20 Kg
Su %50-60 - 10-12 Kg
Maya %3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz %1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg
Şeker %10 - 2 Kg
Sıvı Yağ % 6 - 1,2 Kg
Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı Hamur Sıcaklığı 23-25 C0
Ön Fermantasyon Oda sıcaklığında 10-15 dk
Kesme İstenilen gramajda kesilebilir.
Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir.
Son Fermantasyon 28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk
Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır.
Pişirme Süresi Buhar verilerek 160-180 0Cde 25-30 dk pişirilir.
Standart ve Sağlıklı Ürün
Kullanım Kolaylığı
Yüksek Su Kaldırma Oranı
İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
İçerisinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir.
İçerisinde bulunan zencefil sayesinde, mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkili olmasının yanı sıra, mide ve bağırsaklardaki gazı sökülmesine yardımcı olur.. Diareyi (ishal) önler ve bağırsak bozukluklarını giderilmesine yardımcı olur
Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz.
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
5 Kg Koli (100 Gr x 50 Adet)
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
5 Kg Koli (100gr x 50 Adet)
50 kg una 1 kaşık ( 20gr)
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
50 kg una 1 kaşık ( 20gr)
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0 ) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.