Devamını oku Alman Çavdar Ekmeği Miksi İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Unu, Kavrulmuş Malt Unu ,Kavrulmuş Koyu Renkli Malt Unu , Çavdar Ekşisi , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler.
Devamını oku Arpa Unu İçindekiler Arpa Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlarReynem Arpa Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Arpa unu, rafine arpa unların aksine arpanın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının arpa ununun içerisinde kalmasını sağlar. Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler
Devamını oku Ayçekirdeği İçi İçindekiler Ayçekirdeği içi Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku Beyaz Haşhaş İçindekiler Beyaz Haşhaş Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku Çavdar Ekmeği Miksi İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %30) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) Kullanım Şekli Reynem Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir) Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler.
Devamını oku Çavdar Ekmeği Premiksi İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %60) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) Kullanım Şekli Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Çavdar Ekmek Premiksi , %50 Buğday Unu. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlar Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg Buğday Unu %50 - 15 Kg Su % 50-60 / 15-18 Kg Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 0C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler.
Devamını oku Çavdar Unu İçindekiler Çavdar Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlarReynem Çavdar Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler.
Devamını oku Çörek Miksi İçindekiler Buğday Unu, Zerdeçal, Zencefil, Mahlep, Tarçın, Süt Tozu, Şeker, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Çörek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Çörek Miksi %100 - 20 Kg Su %50-60 - 10-12 Kg Maya %3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz %1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Şeker %10 - 2 Kg Sıvı Yağ % 6 - 1,2 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C0 Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Ön ŞekillendirmeYuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 160-180 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin İçerisinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir. İçerisinde bulunan zencefil sayesinde, mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkili olmasının yanı sıra, mide ve bağırsaklardaki gazı sökülmesine yardımcı olur.. Diareyi (ishal) önler ve bağırsak bozukluklarını giderilmesine yardımcı olur
Devamını oku Çörek Otu İçindekiler Çörek Otu Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku EMEKS 10 Gr İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Kutu
Devamını oku EMEKS 100 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Koli (100 Gr x 50 Adet)
Devamını oku EMEKS 100 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Koli (100gr x 50 Adet)
Devamını oku EMEKS 20 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 1 kaşık ( 20gr) Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku EMEKS 20 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 1 kaşık ( 20gr) Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova
Devamını oku EMEKS 20 Kg Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 0,5 kg Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba
Devamını oku EMEKS 50 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Koli