Buğday Kepeği 1Kg

Buğday Kepeği, Glüten içerir.

Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 60 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g

Ön Şekillendirme

Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.

Pişirme Süresi

750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
  • Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
  • Karbonhidrat değeri düşüktür .
  • Protein oranı oldukça yüksektir.

 

Yulaf Kepeği 1Kg

Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir

Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 60 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g

Ön Şekillendirme

Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.

Pişirme Süresi

750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
  • Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
  • Karbonhidrat değeri düşüktür .
  • Protein oranı oldukça yüksektir.

 

Yulaf Kepeği 5Kg

Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir

Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur.

Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.

20 Kg Kağıt Torba

Oranlar

Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg
Su % 50-60 - 10-12 Kg
Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg
Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg

Yoğrulma Süresi

Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı
Çatal Mikserde 25-30 dk

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı 23-25 C

Ön Fermantasyon

Oda sıcaklığında 60 dk

Kesme

İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g

Ön Şekillendirme

Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.

Son Fermantasyon

28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk

Son Şekillendirme

Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir.

Pişirme Süresi

750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.
  • Standart ve Sağlıklı Ürün
  • Kullanım Kolaylığı
  • Yüksek Su Kaldırma Oranı
  • İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
  • Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
  • Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır.
  • Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır.
  • Karbonhidrat değeri düşüktür .
  • Protein oranı oldukça yüksektir.