Çavdar Ekmeği Premiksi
Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %60) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler)
Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Çavdar Ekmek Premiksi , %50 Buğday Unu.
Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz.
15 Kg Kağıt Torba
Oranlar
Buğday Unu %50 - 15 Kg
Su % 50-60 / 15-18 Kg
Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg
Yoğrulma Süresi
Çatal Mikserde 25-30 dk
Hamur Sıcaklığı
Ön Fermantasyon
Kesme
Ön Şekillendirme
Son Fermantasyon
Son Şekillendirme
Pişirme Süresi
- Standart ve Sağlıklı Ürün
- Kullanım Kolaylığı
- Yüksek Su Kaldırma Oranı
- İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir
- Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin
- Metabolizmayı hızlandırır
- Sindirimi kolaylaştırır
- Kalp ve damar sağlığını korur
- Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder
- Kan üretimini destekler
- Vücutta yağlanmayı önler
- Kan şekerini dengeler.