Susam – Simitlik İçindekiler Susam Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Süt Tozu İçindekiler Süt Tozu Kullanım Şekli Una direk olarak ilave edilir. Un miktarına %1-3 oranında kullanılması tavsiye edilir. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Toz Çavdar Ekşisi İçindekiler Toz Çavdar Ekşisi, glüten içerir. Kullanım Şekli Una direk olarak ilave edilir. Un miktarına %1-3 oranında kullanılması tavsiye edilir. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Süsleme – Dekor İçindekiler Yulaf Ezmesi, Çavdar Ezmesi, Çörek Otu, Ay Çekirdeği İçi, Keten Tohumu, Susam, Buğday Ezmesi Kullanım Şekli İsteğe Balı. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Yulaf Ezmesi İçindekiler Yulaf Ezmesi Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Ayçekirdeği İçi İçindekiler Ayçekirdeği içi Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Keten Tohumu İçindekiler Keten Tohumu Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Çörek Otu İçindekiler Çörek Otu Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Susam – Pastalık İçindekiler Susam Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Mısır İrmiği İçindekiler Mısır İrmiği Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Beyaz Haşhaş İçindekiler Beyaz Haşhaş Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Mavi Haşhaş İçindekiler Mavi Haşhaş Kullanım Şekli Ekmek çeşitleri üretiminde ve süslemesinde kullanılır. Kullanım oranı isteğe bağlıdır. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Malt Unu İçindekiler Kavrulmuş Arpa Unu Kullanım Şekli İsteğe Balı. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
Toz Buğday Ekşisi İçindekiler Toz Buğday Ekşisi, glüten içerir. Kullanım Şekli Una direk olarak ilave edilir. Un miktarına %1-3 oranında kullanılması tavsiye edilir. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
EMEKS 20 Kg Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 0,5 kg Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba Devamını oku
EMEKS 100 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Koli (100gr x 50 Adet) Devamını oku
EMEKS 100 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Koli (100 Gr x 50 Adet) Devamını oku
EMEKS 10 Gr İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kolinin ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 5 Kg Kutu Devamını oku
EMEKS 20 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 1 kaşık ( 20gr) Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
EMEKS 20 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50 kg una 1 kaşık ( 20gr) Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra kovanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Kova Devamını oku
EMEKS 500 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 150kg una 1 Paket – 150kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 10 Kg Koli Devamını oku
EMEKS 50 Gr Kırmızı İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Koli Devamını oku
EMEKS 50 Gr Mavi İçindekiler Buğday Unu, Enzimler. Kullanım Şekli 50kg una 1 Paket – 50kg/ 1 Adet Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 2,5 Kg Koli Devamını oku
Mısır Unu İçindekiler Mısır Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlar Reynem Mısır Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 25-30 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g-480g Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Bağırsaklara yararlıdır. Kalori ihtiyacını giderir. Mısır ekmeğinin içeriğinde ciddi oranda lif bulunur. Mısır ekmeğinde doğal mısır yağı bulunur. Bu sayede kolesterol seviyesi dengelenir. E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir. 100 gramlık mısır ekmeğinde ortalama 1 gram lif bulunmaktadır Devamını oku
Malt unu İçindekiler Kavrulmuş Arpa Unu Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlarSu % 50-60 – 10-12 Kg Maya % 3-4 – 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 – 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 60 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g Ön ŞekillendirmeKalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Pişirme Süresi750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır. Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır. Karbonhidrat değeri düşüktür . Protein oranı oldukça yüksektir. Devamını oku
Yulaf Unu İçindekiler Yulaf Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlar Reynem Yulaf Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g-480g Ön Şekillendirme Baget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler. Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır. Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur. Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar. Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır. Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar. Devamını oku
Siyez Unu İçindekiler Siyez Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlar Reynem Siyez Unu % 100 20 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 60 12Kg Maya % 3-4 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 60 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır. Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır. Karbonhidrat değeri düşüktür . Protein oranı oldukça yüksektir. Devamını oku
Karabuğday Unu İçindekiler Çiğ Kara Buğday Unu , Eser Miktarda Gluten İçerebilir. Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval HazırlanışıOranlarReynem Kara Buğday Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Karabuğday, kolin bileşeni sayesinde tam bir karaciğer dostudur. Böylece karaciğer yağlanmasının azalmasına yardımcı olur. Karabuğdayın içerisinde bulunan B1, B3, B5 VE B9 vitaminleri sayesinde sağlıklı bir cilt ve güçlü saçların oluşmasını sağlar. İçindeki rutin maddesi sayesinde kırışıkları önler. Keratin, tırnak ve saçların temel bileşenidir. Karabuğday, keratin üretimi için gerekli amino asitleri içerir. Saçların kolay uzamasını sağlar. Karabuğday düşük yağ oranıyla bilinir. İçerisinde bulunan yüksek lif sayesinde uzun süre tok tutar. Çorbalarda, salatalarda ve yemeklerde kullanılarak kolayca kilo verilebilir. Magnezyum, demir, fosfor ve potasyum yönünden çok zengin olan karabuğday, kansızlığa da iyi gelir. İçerisindeki potasyum oranı oldukça yüksek olan karabuğday tansiyonu dengeler. Karabuğday, glisemik indeksi düşük besinler arasında yer alır. Kan şeker seviyesini yavaş yavaş düşürerek kontrol altına alır. Karabuğdayın protein değeri oldukça yüksektir. Et yerine yiyebileceğiniz besinlerden biri olan karabuğday, aynı zamanda lif oranı çok yüksek olduğu için sindirimi de çok kolaydır. Böylece sindirim hastalıklarına da iyi gelir. Devamını oku
Arpa Unu İçindekiler Arpa Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlarReynem Arpa Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Arpa unu, rafine arpa unların aksine arpanın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının arpa ununun içerisinde kalmasını sağlar. Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler Devamını oku
Glutensiz Un İçindekiler Glutensiz Un Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba Ürün Avanjatları Çölyak hastalarına özel olarak hazırlanmıştır. Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir B1 B2 ve B6 vitaminleri içerir. Demir Kalsiyum Çinko mineralleri içerir. Her çeşit hamur işinde kullanıma uygundur. Devamını oku
Yulaf Kepeği İçindekiler Yulaf Kepeği Kullanım Şekli İsteğe Balı. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. (Mak.25 0C) Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Izgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz.Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Çuval Devamını oku
Yulaflı Ekmek Premiksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi + %50 Buğday Unu. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlar Reynem Yulaflı Ekmek Premiksi % 50 - 15 Kg Buğday Unu %50 - 15 Kg Su % 50-60 / 15-18 Kg Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 0C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler. Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır. Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur. Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar. Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır. Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar. Devamını oku
Tam Buğday Unu İçindekiler Tam Buğday Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlarReynem Tam Buğday Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Tam buğday unu, rafine beyaz unların aksine buğdayın dış kabuğu ve kepek kısmının da içerisinde öğütülmesiyle birlikte oluşur. Bu durum da asıl vitamin ve lif kaynağı olan kısmının unun içerisinde kalmasını sağlar. Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler Devamını oku
Çavdar Unu İçindekiler Çavdar Unu , Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlarReynem Çavdar Unu % 100 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,33-0,38 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler. Devamını oku
Sarı Un İçindekiler Sarı Buğday Unu, Gluten İçerir Kullanım Şekli İsteğe bağlı Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 25 Kg Çuval Torba HazırlanışıOranlarReynem Sarı Buğday Unu % 100 - 25 Kg (%25 oranına kadar beyaz un isteğe göre ilave edilebilir.) Su % 50-60 - 12-15 Kg Maya % 3-4 0,75-1,00 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,33-0,38 Kg Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön Şekillendirme Baget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Bağışıklık sistemini güçlendirir. Tokluk hissi vererek kilo vermeye yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırır Kan şekerini dengeler Devamını oku
Kepekli Ekmek Premiksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Kepekli Ekmek Premiksi,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Kepekli Ekmek Premiksi, %50 Buğday Unu. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Kepekli Ekmek Premiksi, % 50 - 15 Kg Buğday Unu %50 - 15 Kg Su % 50-60 / 15-18 Kg Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 0C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler Devamını oku
Köy Ekmeği Premiksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Çavdar Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Köy Ekmeği Premiksi, %50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Reynem Köy Ekmeği Premiksi + %50 Buğday Unu. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlar Reynem Köy Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg Buğday Unu %50 - 15 Kg Su % 50-60 / 15-18 Kg Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg Tuz % 1,3-1,5 / 0,39-0,45 Kg Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 0C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler Devamını oku
Mısır Ekmeği Premiksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Buğday Unu, Mısır Unu, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Mısır Ekmeği Miksi ,%50 kullanımiçin hazır bir karışımdır. %50 Mısır Ekmeği Premiksi + %50 Buğday Unu. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlar Reynem Mısır Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg Buğday Unu %50 - 15 Kg Su % 50-60 / 15-18 Kg Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 0C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0C de 50-60 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Bağırsaklara yararlıdır. Kalori ihtiyacını giderir. Mısır ekmeğinin içeriğinde ciddi oranda lif bulunur. Mısır ekmeğinde doğal mısır yağı bulunur. Bu sayede kolesterol seviyesi dengelenir. E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir. 100 gramlık mısır ekmeğinde ortalama 1 gram lif bulunmaktadır Devamını oku
Çavdar Ekmeği Premiksi İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %60) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) Kullanım Şekli Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi ,%50 kullanım için hazır bir karışımdır. %50 Çavdar Ekmek Premiksi , %50 Buğday Unu. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 15 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlar Reynem Çavdar Ekmeği Premiksi % 50 - 15 Kg Buğday Unu %50 - 15 Kg Su % 50-60 / 15-18 Kg Maya % 3-4 / 0,90-1,20 Kg Yoğrulma Süresi Spiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 0C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler. Devamını oku
Siyez Ekmek Miksi İçindekiler Siyez Unu (en az %60) , Tam Buğday Unu , Buğday Unu ,Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Siyez Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Siyez Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 60 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 750g Ön Şekillendirme Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 180 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Kalıpta pişirilmesi tavsiye edilir. Pişirme Süresi 750g Kesilen Siyez Ekmeği Buhar verilerek 200 0Cde 40 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Raf ömrü uzundur, dayanıklıdır. Gluten oranı diğer buğdaylara göre daha azdır. Karbonhidrat değeri düşüktür . Protein oranı oldukça yüksektir. Devamını oku
Siyah Havuçlu Ekmek Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu ,Buğday Unu, Siyah Havuç Tozu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Siyah Havuçlu Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Siyah Havuçlu Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Siyah havuç, yüksek miktarda A, C ve K vitaminleri ile potasyum, çinko, kalsiyum ve magnezyum gibi mineraller içeriyor. Faydalı vitamin ve mineraller sayesinde ilk olarak bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor, bizi hastalıklardan korumaya yardımcı oluyor. Midemizin sağlığını korumamıza yardımcı olan siyah havuç, özellikle gastrit, ülser gibi mide asidi kaynaklı sorunların iyileşme sürecine destek oluyor. Siyah havuç, yüksek oranda besin lifi barındırdığından sağlıklı bir sindirim sistemimiz olmasını yardımcı oluyor. Gripten tutun da çeşitli kanser türlerine kadar vücudumuzda koruyucu bir etki oluşturmasını yardımcı oluyor. Güçlü antioksidan özellikleri sayesinde hücrelerimizin temizlenmesini sağlıyor. Bu da cilt sağlığımızı olumlu yönde etkilenmesine yardımcı oluyor. Daha ışıl ışıl, temiz bir cilt sağlamasının yanı sıra yaşlanma karşıtı bir etki de oluşturarak kırışıklıkların oluşmamasına yardımcı oluyor. Devamını oku
Tarhanalı Ekmek Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu , Buğday Unu , Tarhana Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Tarhanalı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Tarhanalı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kemik sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. B Vitamini , Mineraller ve Serbest Aminoasitler sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. B1,B2 ve A vitaminleri sayesinde uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur. Devamını oku
Trabzon Ekmeği Miksi İçindekiler Sert Buğday Unu , Mısır Unu , Buğday Ekşisi , Çavdar Ekşisi, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Trabzon Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Trabzon Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g-1120g Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Bağırsaklara yararlıdır. Kalori ihtiyacını giderir. E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir. Devamını oku
Alman Çavdar Ekmeği Miksi İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Unu, Kavrulmuş Malt Unu ,Kavrulmuş Koyu Renkli Malt Unu , Çavdar Ekşisi , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Alman Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler. Devamını oku
Gold Ekmek Miksi İçindekiler Buğday Unu, Tam Buğday Unu, Mısır Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Gold Ekmek Miksi, kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Gold Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesme İstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 480g Ön Şekillendirme Yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son Şekillendirme Hamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0Cde 50-60 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Devamını oku
Çörek Miksi İçindekiler Buğday Unu, Zerdeçal, Zencefil, Mahlep, Tarçın, Süt Tozu, Şeker, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Çörek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 C0) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Çörek Miksi %100 - 20 Kg Su %50-60 - 10-12 Kg Maya %3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz %1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Şeker %10 - 2 Kg Sıvı Yağ % 6 - 1,2 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C0 Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Ön ŞekillendirmeYuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 160-180 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin İçerisinde bulunan zerdeçal sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir ve enfeksiyon hastalıklarını daha kolay atlatabilir. İçerisinde bulunan zencefil sayesinde, mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkili olmasının yanı sıra, mide ve bağırsaklardaki gazı sökülmesine yardımcı olur.. Diareyi (ishal) önler ve bağırsak bozukluklarını giderilmesine yardımcı olur Devamını oku
Tahıllı Ekmek Miksi İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Ezmesi, Yulaf Ezmesi, Buğday Ezmesi, Keten Tohumu, Ayçekirdek İçi, Çörek Otu, Susam, Mısır İrmiği, Koyu Renkli Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) Kullanım Şekli Reynem Tam Tahıllı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Tam Tahıllı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kan şekerinizi düzene sokar Lif kaynağı olduğundan sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını sağlar. Kandaki kolesterolü düzene kavuşturur. Kabızlık sorunları için en ideal ekmek tam tahıllı buğday ekmeği olarak tavsiye edilir. Yüksek tansiyona engel olur. İçerdiği vitaminler sayesinde enerjinizi yüksek seviyede tutar. Vücut direncinizi güçlendirir. Tiroid hastalarının gönül rahatlığıyla tercih edeceği ekmektir. Devamını oku
Mısır Ekmeği Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Buğday Unu, Mısır Unu, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Mısır Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Mısır Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 180-210 0C de 50-60 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Bağırsaklara yararlıdır. Kalori ihtiyacını giderir. Mısır ekmeğinin içeriğinde ciddi oranda lif bulunur. Mısır ekmeğinde doğal mısır yağı bulunur. Bu sayede kolesterol seviyesi dengelenir. E, B1 ve B2 vitamini bakımından zengindir. 100 gramlık mısır ekmeğinde ortalama 1 gram lif bulunmaktadır Devamını oku
Kepekli Ekmek Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) , Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Kepekli Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Kepekli Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 25-30 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler Devamını oku
Patatesli Ekmek Miksi İçindekiler Buğday Unu, Kurutulmuş Patates Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir Kullanım Şekli Reynem Patatesli Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Patatesli Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Devamını oku
Köy Ekmeği Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Çavdar Unu, Ekmeklik Buğday Kepeği, Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Köy Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Köy Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir.(kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir)Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler Devamını oku
Yulaflı Ekmek Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu, Yulaf Unu, Yulaf Kepeği,Kavrulmuş Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler), Gluten İçerir. Kullanım Şekli Reynem Yulaflı Ekmek Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Yulaflı Ekmek Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 - 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Kalsiyum içermesiyle, kas ve kemik gelişimini destekler. Kandaki kolesterol miktarını düşürme özelliği ile kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalini de ortadan kaldırır. Zengin vitamin içerdiğinden kişiye enerji verir, dinç tutar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bolca lif içerdiği için, sindirim sisteminizin bir dostudur. Bağırsak problemlerini ortadan kaldırır ve midenizin daha rahat olmasını sağlar. Eğer kişide kabızlık problemi görülüyorsa, yulaf ununun düzenli tüketiminde bu sorunu ortadan kaldırır. Yine liflerin bağırsaklara olan katkısı sayesinde, diyet sürecinde ve sporcu beslenmesinde kilo kontrolü sağlar. Devamını oku
Çavdar Ekmeği Miksi İçindekiler Buğday Unu, Çavdar Unu (en fazla %30) , Malt Unu , Tuz, Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) Kullanım Şekli Reynem Çavdar Ekmeği Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Çavdar Ekmeği Miksi % 100 - 20 Kg Su % 50-60 - 10-12 Kg Maya % 3-4 - 0,60-0,80 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget ya da yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 0C de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme Süresi Buhar verilerek 230 0Cde 25-30 dk pişirilir. (kesilen gramaja göre farklılık gösterebilir) Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Metabolizmayı hızlandırır Sindirimi kolaylaştırır Kalp ve damar sağlığını korur Bağırsakların çalışmasını düzenleyerek bağırsak kanseri riskini minimize eder Kan üretimini destekler Vücutta yağlanmayı önler Kan şekerini dengeler. Devamını oku
Tam Buğday Ekmeği Miksi İçindekiler Tam Buğday Unu (en az %60) , Malt Unu , Stabilizatör (Kalsiyum Karbonat) , Mono ve Digliseritler , Antioksidan (Askorbik Asit) , Un İşlem Maddeleri (Enzimler) Kullanım Şekli Reynem Tam Buğday Miksi , kullanıma hazır bir karışımdır. %100 Kullanıma uygundur. Saklama Koşulları Serin ve kuru bir yerde (Max. 25 0C) ızgaralı palet üzerinde muhafaza ediniz. Kullandıktan sonra torbanın ağzını kapatınız. Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj 20 Kg Kağıt Torba HazırlanışıOranlarReynem Tam Buğday Miksi % 100 20 Kg Su % 50-60 10-12 Kg Maya % 3-4 0,60-0,80 Kg Tuz % 1,3-1,5 0,26-0,30 Kg Yoğrulma SüresiSpiral Mikserde 5 dk yavaş 8 dk hızlı Çatal Mikserde 25-30 dk Hamur SıcaklığıHamur Sıcaklığı 23-25 C0 Ön FermantasyonOda sıcaklığında 10-15 dk Kesmeİstenilen gramajda kesilebilir. Tavsiye edilen 260g – 480g Ön ŞekillendirmeBaget yada yuvarlak şekil verilir. Son Fermantasyon28-30 C0 de %80 Bağıl Nemde 60 dk Son ŞekillendirmeHamur fırına atılmadan önce istenildiği şekilde bıçak işlemi ve süslemesi yapılır. Pişirme SüresiBuhar verilerek 25-30 dk pişirilir.Ürün Avanjatları Standart ve Sağlıklı Ürün Kullanım Kolaylığı Yüksek Su Kaldırma Oranı İstenilen Üretim Tekniğinde Kullanılabilir Lif Kaynağı, Mineral ve Vitamin Bakımından Zengin Devamını oku